23948sdkhjf

Dansk fællesstand på Internationale Eisenwarenmesse

Det danske Generalkonsulat i Hamborg organiserer i samarbejde med Export Promotion Denmark for anden gang i træk en dansk fællesstand på den tyske messe.
Når Internationale Eisenwarenmesse i Køln igen til foråret slår dørene op for ca. 57.000 besøgende fra 124 lande, bliver det også denne gang med en dansk deltagelse i form af en fællesstand organiseret af Generalkonsulatet i Hamborg og Eksport Promotion Denmark.

På den 150 kvadratmeter store fællesstand i hal 4.2 stand C-087G præsenterer de seks danske virksomheder Abson, Carbide, Hetra Works, Jumbo Stillads, Polar Tools og Ravendo alle deres produkter. Virksomhedernes produktsortiment består af blandt andet af carporte, slibeværktøjer, terrassebeslag, befæstelsesmaterialer, udstyr til el-branchen, håndværktøjer, stiger, stilladser og lifte samt trillebøre, sækkevogne og andre former for umotoriseret transportmateriel.

Samlet udstiller i alt 20 danske virksomheder på messen i 2012.

Internationale Eisenwarenmesse, som afholdes hvert andet år, er blandt de førende fagmesser inden for hardware. På messen udstiller ca. 2.700 virksomheder fra 52 forskellige lande verden over de nyeste produkter og løsninger inden for værktøj, udstyr til værksteder og anden industri, isenkram, beslag, vvs-artikler, nøgler og sikkerhedsartikler, bygningskomponenter, maling og lak, elinstallationsprodukter, lamper og DIY-produkter m.m.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078