23948sdkhjf

Rejsegilde på Energy Study House

Fredag blev afholdt rejsegilde på Energy Study House # 01. Byggeriet, der bruges i undervisningen på erhvervsskolen Tradium, forventes færdigt til 1. marts 2012.
Der er netop holdt rejsegilde på den energivenlige villa Energy Study House # 01, som bygges i Randers-forstaden Helsted.

Inden husets kommende beboere, familien Christensen, serverede pølser, øl og sodavand til de fremmødte, takkede Uffe Christensen håndværkerne, som lægger mange timer i huset, for at det kan blive klar til indflytning i marts 2012.

Huset er på forhånd udråbt til at være Europas mest energivenlige bolig, bl.a. fordi villaen kan producere mere energi, end familien på far, mor og tre børn forbruger på et år.

– Vi har ikke kendskab til et bedre energihus i Europa, siger arkitekt Brian Andersen, indehaver af Randers Arkitekten og ophavsmand til Energy Study House # 01.

Murer- og elektrikerlærlinge følger projektet
Erhvervsskolen Tradium er gået med i partnerskabet omkring byggeriet af Energy Study House # 01.

Skolen har lavet en aftale med Randers Arkitekten om, at Tradiums murer- og elektrikerlærlinge skal følge byggeriet. I den forbindelse skal Tradium udvikle undervisningsmateriale og efteruddannelse indenfor vedvarende energi i byggeriet.

– Med Tradiums involvering i Energy Study House ruster vi os til at uddanne byggeriets medarbejdere til at bygge og energirenovere Danmarks og Europas omfattende boligmasse, som udgør det største potentiale i den globale klimamålsætning om at reducere det fossile energiforbrug, siger vicedirektør Lars Michael Madsen, Tradium.

Fakta om Energy Study House # 01
• Europas mest energivenlige villa
• Fuldmuret 2-etagers villa på 181 m²
• Husets pris er 3,2 millioner kroner alt inklusivt
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078