23948sdkhjf

Mjølnerparken renoveres for 640 mio. kr.

Det gennemgribende ansigtsløft af Mjølnerparken på Nørrebro sendes nu i udbud

Det gennemgribende ansigtsløft af Mjølnerparken med planmæssige finansieringer for i alt 640 mio. kr. inkl. moms sendes nu i udbud til prækvalificering.

Det bekræfter den almene boligforening Bo-Vita over for Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Her har man siden 2011 barslet med Den Fysiske Helhedsplans 10 punkter, og Bo-Vita kan nu - efter først beboernes godkendelse i 2015 og et nik fra fra Københavns Kommunes borgerrepræsentation sidste år til en udvikingplan - sætte gang i prækvalificeringen af entreprenører.

Et stort skridt handler om at renovere de fire store kareer med nye køkkener og bad, vinduer, og altanfacader. Også opgange og kældre renoveres, og gårdrummene lukkes af, så man får "københavnerkaréer. Dertil kommer nye ungdomsboliger, tilgængelighedsboliger og tagboliger. Desuden skal en række stuelejligheder omdannes til butikker.

Bo-vita har fået støtte fra Københavns Kommune og Landsbyggefonden, men investeringerne betyder alligevel, at huslejen kommer til at stige. Dog højst med 10 pct., oplyser boligforeningen. 

Læs hele historien Mjølnerparkens ghettoplan sendes i udbud på Building Supplys søstermedie Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109