23948sdkhjf

Her bygger Pierre Legarth yderligere to seniorbofællesskaber

30 seniorboliger med fælleshus lige ned til Kolding Å plus 20 seniorboliger i ”Sundhedsoasen” midt mellem Koldinghus og Kolding Å.

Projekterne bliver de sidste af de annoncerede fem private seniorbofællesskaber, som Pierre Ejendomme etablerer i Kolding, fortæller direktør og indehaver Pierre Legarth. 

Seniorboligerne ved Kolding Å får officielt adresse på Nytorv 2. Her bliver 2.300 kvm fordelt på fire etager, som tidligere har været brugt til kontorudlejning, konverteret til boliger. De kommende beboere kan blandt andet nyde godt af parkering i kælderen under bygningen samt elevator i ejendommen. 

I Sundhedsoasen i Bredgade skal de kommende 15-20 seniorboliger indrettes i 1.400 kvm af bygningens i alt 7.500 kvm.

Tre er allerede på vej

Ejendomsselskabet har så godt som skudt gang i byggeriet af det første af de fem seniorbofællesskaber, Holbergs Have, som entreprenørfirmaet CJ A/S skal opføre. 

Desuden har det tidligere været fremme, at Pierre Ejendomme bygger Lykkes Have på Lykkegårdsvej med 20 seniorboliger samt et stort seniorbofællesskab på Søholmparken i Vonsild med 50 boliger.

Førstnævnte har forventet byggestart efter endelig lokalplan primo 2021, mens etableringen af sidstnævnte forventes ultimo 2020/primo 2021. 

– Det (nøjagtige antal boliger, red.) afhænger af hvordan det hele bliver indrettet med fælleshus, forklarer Pierre Legarth og tilføjer, at ejendomsselskabet har forhåndstilsagn fra kommunen om at indrette boligerne, men at kommunalplantillægget blot skal færdiggøres.

Arbejder ”massivt” med det

Pierre Ejendomme startede arbejdet med seniorbofællesskaber for nogle år siden ud fra tanken om, at ensomhed blandt ældre var et stigende problem. 

– Der er arbejdet med det massivt igennem nogle år nu, siger Pierre Legarth og slår fast: 

– Vi vil være front runner på seniorbofællesskaber. 

Økonomisk har selskabet for 400 mio. kr. seniorbofællesskaberne samt familieboliger i Kolding i pipelinen, forklarer Pierre Legarth. 

– Det er det, vi har i gang, eller på lokalplaner for, eller starter lige om lidt – det er sammen færdig inden for tre år, forklarer han.

 

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125