23948sdkhjf

Byggeri i træ udløser hæderspris

Københavns Universitets nye bygning på Rolighedsvej 23 modtog den fineste hæder, da Frederiksberg Kommune præmierede udvalgte bygninger.
På Rolighedsvej 23 ligger KU LIFE's nye bygning til Skov & Landskab.

Den knap 6.000 m² store bygning er smukt udført med brug af træ både ude og inde, og det er en af grundene til, at den nu har vundet Frederiksberg Kommunes fineste præmiering af smukt og gennemført byggeri.

Dommerkomitéen har bedømt bygninger, der er opført mellem oktober 2009 og oktober 2011. Bygningen er tegnet af Rørbæk & Møller Arkitekter A/S, og er speciel pga. brugen af træ både.

Stolt bygherre
Hos bygherren, Bygningsstyrelsen, har vicedirektør Connie Barfod denne kommentar til prisen:

- Den megen brug af træ vidner om, hvem der er husets daglige brugere. Det er samtidig en hilsen til Skov og Landskabs hidtidige domicil i Hørsholm, hvor træ også var et gennemgående tema. Jeg er både glad og stolt over, at vi får så fornem en pris.

Komitéen bestod af: arkitekt Lone Busk, arkitekt Michael Christensen, arkitekt Ebbe Wæhrens, kommunalbestyrelsesmedlem Flemming Brank, kommunalbestyrelsesmedlem Lise Hækkerup, by- og miljødirektør Ulrik Winge og tidligere stadsarkitekt Ejvind Rostgaard, der fungerer som komiteens sekretær.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094