23948sdkhjf

TTS udvider med isoleringsafdeling

Ved månedens start satte TTS - Tryggelev Tømrer & Snedker - gang i en ny isoleringsafdeling. Indtil videre er to mand tilknyttet afdelingen.
TTS udvider igen forretningen. Denne gang med en afdeling, som arbejder med isolering.

Det er Anders S. Nørregaard, som er blevet certificeret isolatør, der har ansvaret for TTs' nye isoleringsafdeling. Den startede op pr. 1. december.

Mens TTS beskæftiger mellem 50 og 60 mand afhængigt af konjunkturerne, får den nye isoleringsafdeling to faste medarbejdere. Isoleringsarbejdet udføres hos både private, industri, boligselskaber samt det offentlige.

Gammel ide fik nyt liv
Anders S. Nørrgaard blev udlært i TTS i april og havde egentlig planer om selv at starte et isoleringsfirma. Opstartsomkostningerne satte dog en stopper for planen.

I stedet blev den nyuddannede isolatør enig med Leif Christiansen, som er direktør for TTS, om at oprette en ny afdeling i TTS. For direktøren var idéen heller ikke helt ny.

- Jeg overvejede det for år tilbage, men dengang mente jeg ikke, at tiden var moden. Det er den nu. Energikravene bliver større og større,og energiforbruget skal holdes nede, siger Leif
Christiansen til Ugeavisen Øboen.
Læs mere om: TTS
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095