23948sdkhjf

Store ordrer til Enemærke & Petersen

To projekter med i alt 204 familieboliger er netop skrevet i ordrebogen hos entreprenøren i Ringsted. Hertil kommer Danmarks største PCB-renoveringsprojekt i Farum Midtpunkt.
Optimismen er stor ved udgangen af 2011 hos Enemærke & Petersen A/S i Ringsted.

Årsagen er, at det MT Højgaard-ejede entreprenørfirma har sikret sig flere store opgaver i ordrebogen til udførelse i 2012. Opgaver, der alle er kommet i hus efter forudgående prækvalifikationsrunder.

Blandt de mest markante projekter er ”Cirkelhusene” i Køge, der består af 132 familieboliger fordelt på to cirkelformede bygninger.

Et andet markant projekt er Regimentsparken II med 72 almene familieboliger, hvor Enemærke & Petersen har vundet totalentreprisen i samarbejde med Rubow Arkitekter, ISC Rådgivende Ingeniører, Spangenberg & Madsen samt Lassen Landskab.

Endelig skal Ringsted-entreprenøren stå for gennemførelsen af en PCB-renoveringsprojekt i Farum Midtpunkt – et projekt til mere end 200 mio. kr.

- Projekterne har hver især interessante perspektiver. Cirkelhuset har en rigtig spændende arkitektur, PCB-renoveringen af Farum Midtpunkt er en renoveringstype med et stort potentiale i de kommende år, og rækkehusbyggeriet i Regimentsparken opføres i enkel og velkendt konstruktion i lavenergiklasse 2015, lyder det i en udtalelse fra Enemærke & Petersen

Enemærke & Petersen hentede i 2010 et resultat på knap 28 mio. kr. ud af en omsætning på 970 mio. kr. Regnskaberne følger kalenderåret, og 2011 er således endnu ikke afsluttet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093