23948sdkhjf

Poul Hansen indretter rastepladser

Entreprenørfirmaet Poul Hansen Entreprenører ombygger to rastepladser på den Sydjyske motorvej, så de får mere plads og bedre indretning.
Entreprenørerne er netop gået i gang med at ombygge og udvide rastepladsen Ustrup Vest (ved Vojens) og rastepladsen Hylkedal Vest (ved Kolding) følger umiddelbart bagefter.

- Selve anlægsarbejdet er netop gået i gang på Ustrup Vest, og begge projekter forventes at være afsluttede inden sommerferien 2012, udtaler projektleder i Vejdirektoratet, Kresten Lysholdt-Andersen.

Anlægsarbejdet udføres af entreprenørfirmaet Poul Hansen Entreprenører A/S.

Opdeling og sikkerhedshensyn
Begge rastepladser, som ligger på i sydgående retning på den Sydjyske motorvej, vil, efter ombygningen, få en mere hensigtsmæssig og tidssvarende indretning. Det indebærer opgradering af beplantning, picnicområder samt legeplads.

På Ustrup Vest vil der blive udvidet med i alt 35 ekstra parkeringspladser. Pladserne skal bruges til modulvogntog, biler og campingvogne. På rastepladsen vil personbiler og campingvogne få deres eget parkeringsområde væk fra lastbilerne.

På Hylkedal Vest vil der blive udvidet med i alt 15 ekstra parkeringspladser. Pladserne skal bruges til lastbiler, biler og busser. For at skabe større trafiksikkerhed vil der blive lavet en separat buslomme, hvor rejsende med busselskaber kan skifte bus.

Vejdirektoratet gør opmærksom på, at begge pladser vil være åbne under hele anlægsarbejdet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109