23948sdkhjf

LM Byg fordobler resultatet

Entreprenørvirksomheden LM Byg fordobler sidste års resultat. Det tilfredsstillende regnskab for 2019/2020 afspejler virksomhedens styrkede position inden for råhusbyggeri samt hoved- og totalentrepriser. 

LM Byg bygger videre på sidste års vækst og afleverer et 2019/29-regnskab med et resultat før skat på 63,6 mio. kr. - mere end en fordobling af året før, hvor der resultatet var på 31,5 mio. kr. før skat. 

Omsætningen lander samtidig på 1,1 mia. kr., skriver entreprenørvirksomheden med henvisning til endnu ikke offentliggjorte regnskabstal.

Resultatet tilskriver firmaet en effektiv byggestyring samt fine resultater de øvrige koncernselskaber. LM Byg er del af Pihl-konsortium, som også tæller Pihl & Søn og M.J. Ericsson.

Regnskab for 2019-2020 

Omsætning: 1,1 mia. kr.

Resultat før skat: 63,6 mio. kr. 

Egenkapital: 121 mio. kr.

- Vores fokus på råhusbyggeri har øget vores markedsandele og ført til, at vi er blandt de førende råhusaktører. Vores specialisering giver os mulighed for at have en god bredde i vores portefølje, så vi kan levere råhusløsninger inden for alle typer af entrepriser og byggeri, siger Hans Anker Nielsen, adm. direktør i LM Byg, i pressemeddelelsen.

Læs også: Trio vinder ordrer til 226 millioner på nyt vandværk

At årets resultat er bedre end forventet – i en tid med COVID-19 – er en bedrift Hans Anker Nielsen tilskriver sine medarbejdere.

- Det positive resultat skyldes i særdeleshed en stærk holdindsats, hvor alle har måtte strække sig en smule ekstra for, at vi kunne fortsætte væksten på trods af COVID-19, siger Hans Anker Nielsen. 

Vil vinde markedsandele

Hans Anker Nielsen forventer et fortsat højt aktivitetsniveau i næste regnskabsår.

- Vi skal fortsætte vores arbejde med at vinde markedsandele og blive den bedste aktør inden for råhusbyggeri med øget fokus på hoved- og totalentrepriser, siger Hans Anker Nielsen of tilføjer: 

- Herudover vil vi fortsat have fokus på bæredygtige løsninger og digitalisering af processer.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.172