23948sdkhjf

Bodilsen Totalbyg skal bygge Struer-hallerne om

Bodilsen Totalbyg fungerer som totalentreprenør og investor-kontakt i forbindelse med om- og tilbygningen af Struer Hallerne.
Struer Hallerne skal bygges om til et Fritidscenter, og bestyrelsen for Fritidscenter Struer har valgt E. Bodilsen Totalbyg som totalentreprenør på projektet, hvor KPF arkitekter vil være arkitekt. Derudover vil Bodilsen Totalbyg levere finansieringspakken til projektet, der stadig er på skitsestadiet, skriver dagbladet Holstebro-Struer.

Projektet omfatter en ca. 3700 kvadratmeter stor tilbygning og ombygning af 1.300 eksisternde kvadratmeter.

Første spadestik til foråret
Formand for bestyrelsen i Fritidscenter Struer Jesper Nybo Gregersen understreger, at man har fokuseret på at udarbejde et projekt, der vil give idrætten i Struer et løft, samtidig med at det økonomiske hænger sammen.

- Vi er ikke helt inde over målstregen, men vi er godt på vej og glæder os til at få de sidste ting på plads, så byggeriet kan gå i gang til foråret 2012, siger Jesper Nybo Gregersen, der oplyser, at Bodilsen Totalbyg udover at fungere som totalentreprenør også bliver leverandør af den totale finansieringspakke.

Etablerer kontakt til investor
At Bodilsen Totalbyg A/S står for finansieringspakken betyder ikke, at man selv ligger inde med de midler, der skal til for, at fritidscenteret bliver en realitet.

- Vi står for at finde en investor. Det er ikke os selv, der ligger inde med midlerne, til at få projektet gennemført, forklarer direktøren for E. Bodilsen Totalbyg A/S i Glyngøre, Morten Stampe til avisen.

Morten oplyser over for dagbladet, at han allerede har kontakt til en investor, men at det er for tidligt at offentligøre navnet. Når projektet bevæger sig fra skitsestadie til endeligt projekt, vil navnet blive offentliggjort.



Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125