23948sdkhjf

Odense-entreprenør sælger grund og bygger 40 boliger

H. Skjøde Knudsen og boligforeningen AB Holmegaarden har netop indgået aftale om opførelse af 40 boliger på havnen i Nyborg, meddeler entreprenøren fra Odense. 

Boligforeningen betaler ifølge Fyns Stiftstidende 46 mio. kr. for ejendom og boligerne, der bliver fra 65 til 105 kvm. Samlet er etagearealet 3.300 kvm fordelt på tre etager. 

Sælger påtager sig fuld risiko for jordbundsforholdene, så som eventuelle ekstra udgifter til oprensning af forurening eller ekstra fundering. 

- Det omfatter også ansvaret for selve udbuddet, så boligselskabet kan have sikkerhed for sin økonomi. Fordelen for os er, at vi er med til at skabe projektet fra starten af. Dermed er vi også med til at sikre, at budgettet holder, så man ikke skal ud i en ny licitation. Med de omkostninger, som er forbundet med det, forklarer adm. direktør hos Skjøde Knudsen, Allan Nielsen, til Fyns Stiftstidende. 

Byggeri på hjørnet af Remisegade og Holmens Boulevard i Nyborg har planlagt opstart først i det nye år, mens indflytning ifølge planen bliver den 1. juni 2022. 

Projektet er tegnet af Pluskontoret Arkitekter og OBH Gruppen. 

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094