23948sdkhjf

Anker Hansen-direktør lander ny toppost

Der er kommet et nyt job på CV’et for Erik Bech-Pedersen. 

Den tidligere adm. direktør i konkursramte Anker Hansen & Co. A/S har pr. 1. oktober taget direktørkasketten på hos HK Byg Entreprise i København. Han overtager posten efter stifter og partner Henrik Mørkholt

- Vi har historisk været gode til komplekse renoverings- og ombygningsopgaver, særligt i København, men vi er begyndt at bevæge os ind på nye områder, ikke kun i hovedstadsområdet, men på hele Sjælland. Vores opgaver bliver større og mere komplekse, og det stiller bare nogle andre krav, udtaler Henrik Mørkholt i en pressemeddelse.

- Erik kender gamet og har den know-how, der skal til for at kunne fortsætte vores positive udvikling, fortsætter han.

Den nye direktør hæfter sig ved, at nybyg er begyndt at fylde mere hos HK Byg.

- Samtidig er der tiltrådt nye og ressourcestærke kapaciteter, både i tilbudsafdelingen og produktionen, så jeg synes der er et meget spændende og kompetent set-up at arbejde videre med, udtaler Erik Bech-Pedersen.

Entreprenørvirksomheden opgiver ikke omsætning i sine regnskaber, men i det senest offentliggjorte, der dækker 2019, landede bruttofortjenesten på 34,7 mio. kr. og resultatet før skat på lige knap 15 mio. kr. Medarbejderstaben har ifølge regnskabet talt i gennemsnit 28 fuldtidsbeskæftigede. 

Derfor gik Anker Hansen & Co. A/S konkurs

Anker Hansen & Co. A/S gik konkurs tilbage i maj som følge af likviditetsnød. Erik Bech-Pedersen har tidligere forklaret, at det opstod som følge af et gammelt udestående med en bygherre på renoveringen af en skole, hvor der i mange år har kørt en voldgiftssag. 
Derudover kom projektforskydninger som følge af coronakrisen, som også spillede ind. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078