23948sdkhjf

Tidligere minister bliver ny næstformand i By & Havn

Transportminister Benny Engelbrecht (S) har udnævnt Lars Barfoed som ny næstformand for bestyrelsen i By & Havn, oplyser udviklingsselskabet i en pressemeddelelse.

Det sker efter, at den tidligere næstformand, Mads Lebech, er fratrådt for at blive direktør i A.P. Møller Fonden.

Lars Barfoed har en lang politisk karriere bag sig i Folketinget og i regering blandt andet som transportminister. Før han blev valgt ind i Folketinget var han blandt andet i syv år direktør for Finansrådet (nu FinansDanmark). I dag har Lars Barfoed sin egen rådgivningsvirksomhed.  

- Der er ingen tvivl om, at Lars Barfoed med sin brede erfaring fra såvel erhvervsliv som politik har et stærkt afsæt til som næstformand at medvirke til løsningen af de mange opgaver og udfordringer, som By & Havn står over for, udtaler formand i By & Havn, Pia Gjellerup, i pressemeddelelsen.

- Som tidligere transportminister kender han i særdeleshed til de store forpligtelser, man har i udviklingen af København – både over for de mange borgere, der har mange krav og ønsker til deres by, og samtidig over for de langsigtede politiske ønsker for udvidelsen af København, som både staten og kommunen ser frem imod, fortsætter hun. 

Lars Barfoed tiltræder i By & Havns bestyrelse den 12. oktober 2020.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109