23948sdkhjf

Dansk Byggeri: Betalingsfrist for håndværkerfradraget bør flyttes

Flere er kommet i klemme, fordi forudsætningen for at få håndværkerfradraget for arbejde i 2011 var, at regningen var betalt inden 31. december.
For at få fradrag for håndværkerarbejde gennemført i 2011 skulle arbejdet være udført og afsluttet inden den 31. december sidste år.

De normale betalingsbetingelser indebærer en måneds betalingsfrist, men Skat har besluttet, at fakturaer også skulle være betalt 31. december 2011:

- Det betyder, at mange forbrugere, der har fået udført arbejde i december måned, er kommet i klemme, fordi de ikke fik betalt fakturaen, og derfor ikke får fradrag for det udførte arbejde, siger erhvervspolitisk chef Torben Liborius, Dansk Byggeri.

Dansk Byggeri finder, at der bør gælde samme betalingsfrister for alle typer arbejde, og organisationen arbejder derfor på at få rykket betalingsfristen en måned, så den følger de almindelige betalingsregler:

- Vi arbejder nu politisk på, at flytte fristen for betaling til 31. januar 2012, sådan at opgaver i december 2011 også vil kunne opnå fradrag, selvom de først betales i januar 2012, pointerer Torben Liborius.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14