23948sdkhjf

Klar besked om valg af vinduer & døre

Vinduer & døre bør vælges ud fra en samlet livscyklus. De præfabrikerede vinduer fra HSHansen, der er Skandinaviens førende leverandør i facadeelementer, har et smalt profilsystem i alu/alu med en stribe tekniske og æstetiske fordele frem for de klassiske vinduer i træ/alu.

Vinduer er bygningens øjne, og bygherre bør se på et overall-perspektiv, hvor alle parametre lige fra pris, til vedligehold og miljø tænkes ind i valg af vinduer.

”Når der ikke indgår organiske materiale som træ i vindueskonstruktionen, betyder det også, at vinduerne ikke får råd og svamp, der kan overføre fugt til bygningen,” siger Simon S. Kristensen, direktør i HSHansen og CTO hos HansenGroup, der fremstiller de præfabrikerede og vedligeholdelsesfri elementer på egen fabrik i Polen. Hansen Millennium er som det eneste alu/alu vindue også på positiv listen og godkendt i energiklasse 1. Det giver hermed mulighed for at søge energitilskud ved udskiftning af eksisterende vinduer.

Smalle profiler vinder frem

Vinduer & døre i alu/alu kan blandt andet ses i ’Ørkenfortet’ på Christianshavn, hvor NH Hotel med DGNB Guld-certificering skyder op. HSHansen oplever også større efterspørgsel fra private kunder, der ønsker et smalkarmsystem med stor fleksibilitet og størrelser på elementer.

Den smalle profil, sikrer ikke blot et stor lysindfald i bygningerne, men tilføjer en lethed i det æstetiske udtryk  - både ude og inde.

”Præfabrikerede vinduer & døre giver tilmed kortere montagetid på byggepladserne og sikrer bedre kvalitet og arbejdsmiljø,” siger Simon S. Kristensen.  

OneHansen samler alle kompetencer

Med de præfabrikerede vinduer styrker HSHansen strategien OneHansen, der samler alle globale kompetencer i et ”in house” koncept, som udnytter ressourcerne på tværs af landegrænser, øger produktions- og projekteringskapaciteten samt skaber fundamentet for fremtidens byggeri.

”Ved at samle alt ”in house” i den interne fødekæde kan OneHansen tilbyde kunderne – både private og offentlige – et endnu bredere spektrum af know how inden for rådgivning, salg, udvikling, projektering, produktion og montage af alle former for facadeenterpriser,” siger Simon S Kristensen, der understreger, at styrkelsen også betyder, mulighed for endnu tidligere involvering i byggeprojekterne.

Om: OneHansen er facadeentreprenøren, der tilbyder:

  • R&D
  • Facadespecialister
  • Salg
  • Projekt
  • Projektering
  • Produktion
  • Montage
  • Service

www.hshansen.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125