23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til byggebranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Alectia A/S
Tidligere general manager for NNE Pharmaplan Danmark, Tina Moe, skifter job til rådgivningsvirksomheden Alectia, hvor hun bliver direktør for procesdivisionen og del af topledelsen.

Alectia er en rådgivervirksomhed med specialer inden for blandt andet energi, arbejdsmiljø, procesteknik og byggeri.

Arkitektfirmaet C.F. Møller
Susanne T. Nielsen er blevet ansat som koncernchef for Arkitektfirmaet C.F. Møller. Hun afløser partner og direktør Lars Kirkegaard, der har valgt at gå på pension med udgangen af 2011.

Susanne T. Nielsen kommer fra en stilling som direktør for Rambøll Management Consulting.

FLSmidth
Ben Guren overtager senest 1. juli stillingen som koncernfinans- og økonomidirektør (CFO) hos FLSmidth. Han overtager stillingen fra Poul Erik Tofte, der har valgt at søge nye udfordringer udenfor FLSmidth og derfor fratræder med udgangen af marts måned.

Geoscandic A/S
Christian Simon Christoffersen er indtrådt af bestyrelsen hos Geoscandic A/S i stedet for Bente Anny Christoffersen (kilde: BIQ.dk).

Geoscandic A/S et konsulentfirma indenfor geoteknik, geologi, geofysik, hydrografi og miljøundersøgelser. Firmaet udfører undersøgelser over hele landet.

Grontmij
Lillian Kristensen er blevet ansat som afdelingschef for Forsyningsteknik Nord hos Grontmij. Hun overtager stillingen fra Palle L. Mikkelsen, der i stedet tiltræder stillingen som direktør hos forsyningsselskabet AquaDjurs.

Henriksen & Jørgensen VVS A/S
Som led i udviklingen af et strategisk samarbejde mellem Henriksen & Jørgensen VVS i Herlev og Henning Carlsen VVS i Køge, har Henriksen & Jørgensen VVS ansat Steen Jepsen i en nyoprettet stilling som økonomichef og Carsten Kramer i en nyoprettet stilling som kalkulationschef.

Læs også: VVS-samarbejde skaber nye jobs

Lokale- og Anlægsfonden
Kulturminister Uffe Elbæk har udpeget Lejres borgmester, Mette Touborg, som ny formand fra Lokale- og Anlægsfonden. Hun afløser Hans Toft, borgmester i Gentofte kommune, som har siddet i formandsstolen siden 2003.

Den kommende bestyrelse har derudover fået to nye medlemmer udpeget af kulturministeriet. Det er Stig L. Andersson (landskabsarkitekt maa mdl), der er kreativ direktør og partner i tegnestuen SLA, og Mikkel Gjelstrup, der er leder af StreetMekka, en indendørs asfalteret gadeidrætsfacilitet i København SV.

De øvrige medlemmer, der er genudnævnt for en treårig periode, er: Berit Puggaard, Peder Bisgaard, Birgitte Nielsen, Kirsten Nielsen, Preben Staun og Mads Kolte-Olsen. Derudover fortsætter Jane Findahl, Fredericia Kommune, som tilforordnet for Kommunernes Landsforening i Lokale- og Anlægsfondens bestyrelse.

Oras Armaturer A/S
Jesper Christoffersen er blevet ansat som salgschef hos Oras Armaturer A/S i Fredericia.

Læs også: Oras ansætter ny salgschef

Rambøll
Morten Peick er blevet udnævnt til group director for Communications & Branding hos Rambøll. Samtidig er Christian Nyerup Nielsen blevet udnævnt til afdelingsleder for klimatilpasning og spildevandsplanlægning i Rambøll Ørestad.

Sidst men ikke mindst er Lene Nepper Larsen blevet udnævnt til senior projektchef i Byggeri divisionen hos Rambøll Ørestad. (kilde: Børsen).

Saint-Gobain Isover A/S
Thierry Claude Maxime Lambert, Storbritannien, er indtrådt i bestyrelsen hos Saint-Gobain Isover A/S i stedet for Gérald Pascal Fafet, Frankrig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079