23948sdkhjf

Bygningsstyrelsens domicil inddrages i betonskandale

Da fundamentet til blandt andre Bygningsstyrelsen og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens nuværende enorme domicil på Kalvebod Brygge i København skulle støbes, skete det med beton fra det skandaleombruste BG Beton.

Det skriver Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Den melding fører nu til, at OPP Danmark P/S – ejer af og bygherren på bygningen – vil indlede undersøgelser af bundpladen. Det meddeler pensionsselskabet Velliv, som ejer 50 pct. af OPP-selskabet.

- Som følge af de øvrige sager, som har været fremme i medierne, har vi i Velliv besluttet at få gennemført yderligere tests af den leverede beton for at sikre, at kvaliteten er som forventet, siger pressechef Mikkel Bro Petersen i Velliv til Licitationen – Byggeriets Dagblad.

Pressechefen skriver dog yderligere i en mail til Licitationen – Byggeriets Dagblad, at der ikke har vist sig tegn på, at betonen under kontordomicilet på Kalvebod Brygge skulle være i dårlig stand. Det har entreprenøren A. Enggaard meddelt.

Alligevel vil Velliv dog have bundpladen undersøgt helt til bunds.

- Det vil være i form af boreprøver, hvor man derudfra vil kunne kontrollere betonens kvalitet og beskaffenhed, siger Mikkel Bro Petersen.

Moderselskabet for BG Beton, Bach Gruppen, har ingen kommentarer. 

Læs hele artiklen
BG Beton leverede betonen: Nu skal fundamentet under Bygningsstyrelsens domicil undersøges
på Building Supplys søstermedie Licitationen - Byggeriets Dagblad (kræver log ind)

Artiklen er en del af temaet Betonskandalen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125