23948sdkhjf

86 ansatte i østjysk element- og tømrerfirma får ny direktør

Vækst har været dagens orden for element- og tømrerfirmaet A/S Nortvig i Horsens de seneste år. 

Til at holde fast i den positive udvikling har firmaet netop ansat Daniel Overgaard Christensen som ny direktør. Han starter pr. 1. november 2020. 

Nortvig har travlt med at udføre fag-, hoved- og totalentrepriser for både private og erhverv samt med produktionen af præfabrikerede træelementer, som har vist sig at være en stor succes. Med ansættelsen af Daniel Overgaard Christensen får virksomheden nu et endnu større fokus på såvel drift som medarbejderpleje. 

– Vi ser det som en markant styrkelse af teamet, at vi har fået Daniel til A/S Nortvig. Således vil der fortsat være fokus på vækst, stabil drift, sunde projekter, glade medarbejdere og tilfredse kunder, udtaler indehaver og afgående direktør Thomas Nortvig i en pressemeddelelse.

86 og behov for flere

I dag er der 86 mand ansat i A/S Nortvig og der er fortsat behov for ansættelse af såvel timelønnede som funktionærer. 

Firmaet flyttede den 1. oktober 2020 i nye lokaler på Fuglevangsvej 47 i Horsens. Her er alle enheder samlet under ét tag, ligesom der er optimale vilkår for at udvikle og forbedre de fire afdelinger: Service, Tømrer, Element og Entreprise.

– Jeg hører til ude i marken

Ledelsen i A/S Nortvig vil efter 1. november 2020 bestå af Thomas Nortvig som indehaver og stifter af virksomheden, Marcus Braae Andersen, partner og leder af Elementafdelingen, samt Daniel Overgaard Christensen som overtager rollen fra Thomas Nortvig som direktør. 

– Med Daniel som tovholder for driften får Marcus og jeg nu mulighed for at fokusere 100 pct. på produktion og kunderelationer, hvilket længe har været et ønske, udtaler Thomas Nortvig og tilføjer: 

– Jeg hører til ude i marken ved vores folk og ude ved vores kunder - ikke inde på kontoret.  

Værdier og gode forhold

Daniel Overgaard Christensen kommer med en baggrund fra tømrerbranchen som projektleder. De seneste seks år har han arbejdet hos MT Højgaard, hvor han senest var ansat som projektchef.

– Det er en god virksomhed med et højt kompetenceniveau og et godt renommé. Samtidig en sund og veldrevet virksomhed med gode værdier og gode forhold for de ansatte, siger den nye direktør og nævner firmaets lærlingeprogram samt produktionen af præfabrikerede træelementer, hvor arbejdet fra byggepladsen er flyttet ind i en fabrikshal med varme og uden hensyntagen til vejret.

Af uddannelse er Daniel Overgaard Christensen tømrer og bygningskonstruktør og har derudover efteruddannelser med sig i bagagen indenfor både projektledelse og ledelse generelt.

A/S Nortvig Horsens
mio. kr. 2019 2018
Bruttofortjeneste 39,8 32,0
Resultat før af- og nedskrivninger 7,6 5,6
Resultat før skat 7,0 5,0
Årets resultat 5,5 3,9
Aktiver i alt 21,9 21,1
Egenkapital 8,5 8,0
Gns. antal ansatte 69 61
Regnskabsåret blev afsluttet 31.12.2019.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11