23948sdkhjf

Dansk Halbyggeri opfører Kolding-bydels nye samlingssted

To års arbejde med at indsamle penge og få lokalplan krones tirsdag med første spadestik på Brændkjær Idræts- og Kulturhus i Kolding som mødested for bydelen. 

Dansk Halbyggeri skal opføre idrætshal og kulturhus på i alt 1.750 kvm for foreningen Brændkjærhallens Venner i Kolding. 

– Dansk Halbyggeri har forstået, hvad vi ønsker, og hvem vi er, nemlig nogle ildsjæle som vil have en flot hal og som har brug for en god samarbejdspartner til projektet. Og det har vi fundet, siger Ole Pihl, formand for Brændkjærhallens Venner og bygherre, i en pressemeddelelse om projektet. 

10 når arbejdet er på sit højeste

Idrætshallen er et 8,5 meter høj med et areal på 1.100 kvm. Det giver blandt andet plads til fem badmintonbaner. Den opføres med ståldragere og isoleret beklædning.

De resterende cirka 650 kvm bliver et nyt kulturhus med festlokale og mødelokaler samt køkken og andre faciliteter. Kulturhuset skalmures i røde mursten i harmoni med Brændkjærskolen, som hallen opføres i tilknytning til. Hallen skal i skoletiden anvendes til idrætsundervisning. 

På højden vil projektet beskæftige 10 mand fordelt på forskellige håndværksfag og underentreprenører. 

Hele halprojektet løber op i 18 mio. kr.

Byggeriet starter tirsdag med første spadestik, som grundet corona live streames, og forventes afsluttet september 2021 til det nye skoleår. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127