23948sdkhjf

Fire skal udvikle sundhedshus til 100 millioner i Nyborg

Nyborg Kommune har netop underskrevet kontrakt med Kuben Management om udviklingen af et nyt sundhedshus i Nyborg på 5.600 kvm. Det oplyser rådgivervirksomheden i en pressemeddelelse. 

Kuben Management skal sammen med sine underrådgivere PLH Arkitekter, Moe og Folmer Studio, være bygherrerådgiver for kommunen. 

– Det er helt bevidst, at vi har valgt at samle andre stærke spillere på markedet for bygherrerådgivning for at indfri Nyborg Kommunes vision for det nye sundhedshus, siger Tina Andersen Mølby, som er afdelingsleder i Kuben Management i Kolding, i pressemeddelelsen. 

– Et sundhedshus har rigtig mange daglige brugere – både besøgende og sundhedspersonalet– og der er derfor en del rutiner og arbejdsgange, der skal spille sammen for at give brugerne optimale fysiske rammer for at skabe bedre sundhed og mere trivsel for borgerne i Nyborg, fortsætter hun.

Fakta om sundhedshuset i Nyborg:

Byggefelt: Den tidligere DSB-grund mellem Storebæltsvej, Holmens Boulevard og Knudshovedvej centralt i Nyborg

Bygherre: Nyborg Kommune

Bygherrerådgiver: Kuben Management

Arkitekt: PLH Arkitekter

Ingeniør: Moe

Konsulent: Folmer Studio

100 millioner og 5.600 kvm 

Da Nyborg byråd i september i år nåede til enighed om et budget for 2021-24 blev der blandt meget andet afsat 100 mio. kr. til etablering af det 5.600 kvm sundhedshus. De 16,7 mio. kr. er bevilliget af Sundheds- og Ældreministeriet, og den resterende del er kommunalt finansieret. 

Sundhedshuet bliver 5.600 kvm og skal rumme praktiserende læger og speciallæger samt andre private sundhedsaktører så som tandlæger og kiropraktorer. Sundhedshuset vil desuden rumme 20 midlertidige pladser til udskrevne borgere. Resten af Sundhedshuset vil være fyldt med kommunale sundhedstilbud og patientforeninger. 

Fra kommunen lyder det, at sundhedshuset ventes klar til indflytning i 2024, samt at man i samarbejde med bygherrerådgiveren hurtigst muligt vil udarbejde en tidsplan.

 Forsidefoto: Colourbox

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.156