23948sdkhjf

Ny topchef hos københavnsk ingeniørfirma

Opdateret 12:17 med regnskabsboks.

Adm. direktør i den rådgivende ingeniørvirksomhed Bang & Beenfeldt, Erik Lindahl, giver stafetten videre til projektchef Jeppe Blohm Nielsen som led i en intern ledelsesrokade. 

Pr. 1 december er Jeppe Blohm Nielsen således adm. direktør i selskabet. Erik Lindahl, der har været direktør gennem de seneste to år, forlader ikke Bang & Beenfeldt, men fortsætter sin ledelsesrolle i en nyoprettet stilling som projekt- og markedschef for teknik- og transformationsprojekter. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse. 

Blå bog - Jeppe Blohm Nielsen

Jeppe Blohm Nielsen (41) er oprindelig uddannet håndværker, og har siden suppleret med en bygningskonstruktøruddannelse fra KEA samt en HD(O) i Organisation og Ledelse fra CBS.

Han har mange års erfaring fra diverse virksomheder, blandt andet som markedschef i Gaihede, tegnestueleder i Skala Arkitekter og har det seneste halvandet år været projektchef i Bang & Beenfeldt.

Pr. 1. december 2020 tiltræder han som adm. direktør i Bang & Beenfeldt.

Reorganiseringen sker ifølge selskabet efter nogle år med stor vækst - selv gennem corona-tiden er ordrebogen ifølge Erik Lindahl fortsat med at vokse. På den baggrund har man nået en størrelse, der gør det nødvendigt at styrke virksomheden yderligere med en ”klog organisering”. Her har bestyrelsen peget på Jeppe Blohm Nielsen som den rette mand til at stå i spidsen for denne organisation.

Ud over Erik Lindahl, Jeppe Blohm Nielsen og partner Claes Bohn-Willeberg, består Bang & Beenfeldts ledelse i øvrigt af administrations- og økonomichef Pernille Jensen samt bestyrelsesformand og partner Anders Bang Olsen.

Lægger nye spor i organisationen

I forbindelse med ledelsesrokaden og organisationsændringen benytter Bang & Beenfeldt to primære spor i forretningen som organisatorisk grundstamme.  

Mens Erik Lindahl bliver projekt- og markedschef for sporet Teknik & Transformation, bliver partner Claes Bohn-Willeberg projekt- og markedschef for sporet Renovering.  

De to spor afspejler forretningen og de områder, Bang & Beenfeldt primært opererer på i dag, og i begge spor vil man fortsat arbejde tværfagligt med alle virksomhedens discipliner.

Bang & Beenfeldt har siden 1974 ydet byggeteknisk rådgivning i Storkøbenhavn fra kontoret på Christianshavn.

Bang & Beenfeldt A/S
mio. kr. 2019/20 2018/19
Bruttofortjeneste 27,6 28,3
Driftsresultat 14,8 16,1
Resultat før skat 15,3 16,5
Årets resultat 11,8 12,8
Aktiver i alt 26,1 28,7
Egenkapital i alt 4,0 1,9
Gns. antal beskæftigede  22 22
Regnskabsåret blev afsluttet 30. juni 2020.
Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109