23948sdkhjf

Milepæl i Gødstrup: De første bygninger på byggepladsen forsvinder

Endnu en milepæl er nået på Byggepladsen i Gødstrup. Skurbyen, som var de første bygninger, der blev rejst på byggepladsen, er nemlig ved at ved at blive taget ned igen. Det skriver DNV-Gødstrup på sin hjemmeside.  

Det var som et gigantisk legohus, der langsomt blev pillet fra hinanden, da arbejdet med skille skurbyen på byggepladsen ved det nye hospital i Gødstrup ad for alvor tog fart i den forgangne uge.  

Mandag morgen kom en mobilkran til byggepladsen for at flytte de 42 containerstore elementer over på lastbiler, så de kan blive fragtet tilbage til firmaet Jytas i Galten, hvorfra de er lejet. 

Med fire lastbiler i pendulfart kunne der nedtages 12 containere om dagen, så det sidste modul være kørt væk i løbet af torsdagen.  

Plads til parkering 

Afleveringen af skurbyen betegnes som en milepæl for hospitalsbyggeriet, fordi det er et synligt tegn på at byggeriet nærmer sig sin ende. Byggelederne og håndværkerne, der før havde kontorer og kantine i den 2.400 kvm skurby, er for længst rykket indenfor på selve hospitalet.   

Når skurbyen er væk og oprydningsarbejdet færdigt, giver det mulighed for at få færdiggjort de udendørs arealer sygehuset. Eksempelvis 2.500 parkeringspladser hvoraf en del skal etableres der, hvor skurbyen har stået. 

Tilkørselsforholdene omkring hospitalet skal også færdiggøres, og der skal anlægges en sti fra Gødstrup Station til hospitalets hovedindgang.  

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.125