23948sdkhjf

Lokale kræfter opfører center til sportssucces i Lemvig

Den hurtigt voksende sport padel tennis, der er en blanding af squash og tennis, er på vej til Lemvig.

En gruppe lokale initiativtagere har fået projektet med et padelcenter stablet på benene. Gruppen består af Rasmus Porup, Torben Sørensen, Jan Mikkelsen, Michael Rosenberg Madsen, Torben Jensen samt Brian Slot.  

- Ideen om et padelcenter i Lemvig kom for næsten et år siden. Jeg havde prøvet sporten et par gange i udlandet, og da jeg så, at den også begyndte at blive populær i Danmark, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle vi også have i Lemvig, siger Rasmus Porup.

Det godt 1.600 kvm store padelcenter skal opføres i totalentreprise af de to lokale entreprenører IBG Erhvervsbyg og Rosenberg Madsen samt en række andre lokale aktører. Det oplyser førstnævnte i en pressemeddelelse.

Det helt nye padelcenter der opføres i Lemvig, kommer til at bestå af seks baner fordelt på fire doublebaner, som anbefales til større turneringer, og to singlebaner. Med de mange baner bliver padelcentret i Lemvig ifølge meddelelsen Vestjyllands største.

– Vi er i positiv dialog med kommunen, som bistår med hjælp til projektet, så vi hurtigst muligt kan komme i jorden og påbegynde byggesprocessen, fortæller Jan Mikkelsen i pressemeddelelsen.

Det nye padelcenter forventes at stå klar til sommer.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109