23948sdkhjf

Jørgen Friis Poulsen bygger for kartoffelchips-leverandør

I Sunds bygger Jørgen Friis Poulsen en ny 2.300 m² hal til Thorsens Chipskartofler A/S.
Jørgen Friis Poulsen A/S har påbegyndt opførelsen af en isoleret hal til Thorsens Chipskartofler A/S.

Hallen på 2.300 m² skal anvendes til rensning og sortering af kartofler hos firmaet, som har specialiseret sig i at levere kartofler til danske og udenlandske chipsfabrikker.

Planlægning i højsædet
De eksisterende bygninger er så småt ved at være fjernet og jord- kloak- og vejarbejdet er nu opstartet, og byggeriet skal stå færdig medio maj. Opgaven på sorteringshallen kom dog i hus allerede i foråret.

- Det kræver megen planlægning for kunden, for at få det hele til at passe til årstiden. Der er kun driftsstop på to måneder for kunden, idet alt tages i betragtning i planlægningsprocessen. Det er vores speciale, siger administrerende direktør Jesper Friis Poulsen til Building Supply.

Anden ordre hos kartoffelfabrikken
Det er anden gang, at Jørgen Friis Poulsen bygger for kartoffelfabrikken. Tidligere opførte bygge- og entreprisefirmaet en 4.500 m² stor opbevaringshal til kartofler.

- Til byggeriet var der særlige krav til konstruktioner af vægge, så de kan holde til trykket fra bjerget af kartofler i hallen, forklarer Jesper Friis Poulsen.

De to projekter er forbundet på mere end en måde. Fra den nye sorteringshal, som Jørgen Friis Poulsen nu er i færd med at bygge, sendes de mange kartoflerne videre til opbevaringshallen, som byggefirmaet altså også står bag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094