23948sdkhjf

Snart udbud på Søby-Højslev Hallerne

Opgaver på byggeriet af Søby-Højslev Hallerne ventes snart udbudt. Projektet mangler kun 200.000 kroner ud af 15 millioner for at kunne gå i gang.
For at skabe nye, tidssvarende rammer om sport og kulturlivet i Søby-Højslevsområdet skal etableres et nyt og anderledes idræts- og kulturcenter.

Bag byggeprojektet til ca. 15 mio. kr. står den selvejende institution Søby-Højslev Hallerne. I bestræbelserne på at realisere projektet er foreningen nået så langt, at man nu er ganske kort fra at have finansieringen på plads.

Byggestart til foråret
Skive Kommune bidrager med 9 mio. kr. til projektet fordelt med 4 mio. kr. for 2012 og 5 mio. kr. for 2013. Derudover kommer 1 mio. kr. fra diverse lokale foreninger samt fonde og legater, 400.000 kr. fra LAG Skive og en halv million fra Skive Kommunes Landsbyudvalg. De resterende 3,1 mio. kr., der skal til for at realisere projektet, skal indsamles hos det lokale erhvervsliv og borgere. Her har man nu fået 2,9 mio. kr. i kassen og er således snublende nær målet.

- Vi håber, vi kan finde de 200.000 kroner, vi mangler, hos fonde eller fra borgere i Søby-Højslev, der endnu ikke har bidraget til projektet, siger formand for indsamlingsgruppen, Bjarne Linneberg, til skivefolkeblad.dk.

Til at stå for byggeriet har entreprenørerne Kaj Ove Madsen og Lars Knudsgaard stiftet et fælles selskab. Selve byggeriet ventes sat i gang i løbet af foråret, og selskabet udbyder snart opgaver på projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078