23948sdkhjf

Center for Bæredygtig Forretning er nu en realitet

Kyocera Unimerco danner rammen om et åbningsseminar den 7. februar. Målet med centret er at hjælpe virksomheder til vækst via miljøvenlige og bæredygtige tiltag.
Det er et helt nyt center, som den 7. februar holder åbningsseminar. Målet er at understøtte private virksomheders og offentlige institutioners muligheder for at skabe arbejdspladser og vækst ved at udvikle bæredygtige tiltag.

- Center for Bæredygtig Forretning giver offentlige og private arbejdspladser en fælles ramme at udvikle nye, innovative tiltag inden for. Vi sætter fokus på ’best practise’ og formidler denne viden videre til alle de brancher, som vil i gang med at skabe vækst med fokus på miljø, genbrug og andre bæredygtige muligheder, forklarer direktør Betina Simonsen fra Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædning, som er sekretariat for det nye center.

Tjener penge på bæredygtighed
På centrets åbningsseminar fortæller rektor Elsebeth Gerner Nielsen fra Designskolen Kolding om vejen fra bæredygtighed til business. Herudover vil tre virksomheder deler ud af deres konkrete erfaringer.

Blandt disse er Xella Danmark, som fremstiller byggematerialer i porebeton og kalksandsten og netop har lanceret Danmarks første bæredygtige og Cradle to Cradle-certificerede byggesten. Xella har hovedkontor i Tyskland, men valgte at lancere det nye produkt i Danmark på grund af det danske fokus på energi og bæredygtighed.

Møbeltekstilvirksomheden Gabriel er ligeledes repræsenteret og vil give et indblik i sine erfaringer med bæredygtige certificeringer, samt hvordan dette arbejde har skabt vækst og styrket virksomheden økonomisk og strategisk. Konferencehotellet Sinatur Hotel Skarrildhus præsenterer desuden sit CO2 fri koncept om vækst via bæredygtigt fokus på fire dimensioner: Miljø, Det sociale, Sundhed og Økonomi.

Med andre ord sætter Center for Bæredygtig Forretning allerede på dag ét fokus på, hvordan institutioner og små og mellemstore virksomheder kan tjene penge på bæredygtighed og få nye produkter, markeder og placeringer i værdikæden.

Find invitationen til seminaret her (åbner som pdf)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068