23948sdkhjf

Stark udvider igen

For anden gang på blot en uge har byggemarkedskæden Stark været på opkøb – denne gang på Sjælland, hvor Printz Ringsted nu bliver Stark-forretning nummer 94.
I sidste uge offentliggjorde Stark overtagelsen af Tommerup Trælasthandel – kædens 12. forretning på Fyn – og og i denne uge har Stark igen udvidet forretningen.

Pr. 1. marts skifter tømmerhandlen Printz Ringsted således fra XL-Byg til Stark og øger dermed antallet af forretninger i kæden til 94.

Stærk lokal position
Printz XL-Byg Ringsted blev stiftet i 1956 af John Printz og har gennem årene oparbejdet en position som en stærk lokal tømmerhandel med et godt omdømme. Forretningen beskæftiger 20 medarbejdere og salgschef Henrik Carlsen (tidligere Stark Slagelse) tiltræder 1. marts som trælastdirektør.

- Vi er meget glade for, at familien Printz har valgt Stark til at føre deres forretning videre. Vi overtager en tømmerhandel, der har en meget stærk lokal position og nogle dygtige medarbejdere, som vi glæder os til at arbejde samme med, siger Lars Hansen, adm. direktør hos Stark.

Stark beskæftiger ca. 2.500 medarbejdere fordelt på 94 trælaster, byggecentre og specialforretninger i Danmark og Grønland. Kæden omsætter årligt for cirka 6,5 mia. kr. og indgår i DT Group-koncernen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125