23948sdkhjf

Niras udvider gennem nyt opkøb

Rådgivningsvirksomheden har overtaget BlomInfo A/S, som er en førende leverandør af blandt andet kortlægtningsydelser, 3D-bymodeller og digitale højdemodeller.
Niras offentliggjorde i sidste uge, at virksomheden er nået til enighed med norske Blom ASA om en overtagelse af Bloms danske datterselskab, BlomInfo A/S.

BlomInfo har ca. 40 medarbejdere fordelt på kontorer i København og Aarhus og forventer at omsætte godt 50 mio. kr. i 2012.

- Aftalen rummer nye markedsmuligheder i både Danmark og udlandet. Det er muligheder, som begge virksomheder ellers skulle investere betydelig ressourcer i at opdyrke hver for sig, siger direktør i Niras Allan J. Christensen.

Overtagelsen baner først og fremmest vejen for en udvikling af nye løsninger til håndtering af oversvømmelser. Niras har i forvejen stor erfaring med klimatilpasning, og med adgang til BlomInfos digitale højdemodeller, er det fremover muligt at udarbejde langt mere effektive klimatilpasningsplaner. Kristian Skak-Nielsen, adm. direktør i BlomInfo, siger:

- BlomInfos indlemmelse i Niras skaber helt nye muligheder for, at vores kort og modeller kan anvendes til mere effektiv og målrettet sikring mod oversvømmelser. Truslen om oversvømmelser som følge af stigende vandstand og monsterregn er en af de største udfordringer herhjemme og globalt, og jeg glæder mig meget til at være med til fremover at sikre bedre indsatser mod oversvømmelser.

Niras’ overtagelse af Blominfo er sket med virkning fra den 1. januar 2012. BlomInfos medarbejdere flytter ind hos Niras i henholdsvis Allerød og Aarhus.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113