23948sdkhjf

Totalrådgivning på institutioner i udbud

Psykiatri og Social i Region Midtjylland udbyder rammeaftaler for totalrådgivning på en række institutionsbygninger.
Region Midtjyllands Psykiatri og Social har udsendt udbud på bygherrerådgivning og totalrådgivning med hovedvægt på henholdsvis arkitekt- og ingeniørarbejde.

Målet for prækvalifikationen er at indgå tre sæt rammeaftaler med hver fire rammeaftaleholdere.

De 3 sæt rammeaftaler omfatter:
1. Planlægning og bygherrerådgivning
2. Totalrådgivning med overvægt af arkitektarbejder
3. Totalrådgivning med overvægt af ingeniørarbejder

Rammeaftalerne vil primært blive anvendt til mindre opgaver vedrørende vedligeholdelse, renovering og/eller ombygninger med et anslået honorar under tærskelværdien i udbudsdirektivet. I særlige tilfælde kan rammeaftalerne dog også anvendes til ved større opgaver, herunder mindre tilbygninger. Det vil dog være hovedreglen, at opgaver med et vurderet honorar over tærskelværdierne udbydes som selvstændige udbud.

Ordregivers vurdering af honorarfordeling mellem arkitekt- og ingeniørhonorar er afgørende for, hvorvidt en given opgave rekvireres via Totalrådgivning med overvægt af arkitektarbejde eller Totalrådgivning med overvægt af ingeniøropgaver.

Efter budrunden vil otte tilbudsgivere blive indbudt til at afgive tilbud for hvert sæt rammeaftaler. Psykiatri og Social vil indgå parallelle rammeaftaler med fire rammeaftaleholdere for hvert sæt rammeaftaler.

Fristen for at afgive bud er den 27. februar 2012.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141