23948sdkhjf

Høj byggeaktivitet i Jammerbugt

1.100 ansøgninger om byggetilladelser placerer Jammerbugt Kommune i top 10, når man ser på hvor mange byggetilladelser borgerne ansøgte om i 2011.
Interessen i at bygge nyt er høj i Jammerbugt Kommune. Så høj faktiske, at antallet af ansøgninger sætter kommunen blandt de 10, hvor borgerne har indsendt flest ansøgninger om byggetilladelser.

I alt udstedte kommunen 969 byggetilladelser på baggrund af 1.100 ansøgninger. Og i kommunen ser man med glæde på de mange forskellige byggeprojekter:

- Det er jo også rigtig mange ombygninger, der er gang i, og folk installerer jordvarme og bygger til. Man kan se, at borgerne tror på fremtiden, siger formand for Teknisk Udvalg, Jens Chr. Golding, til nordjyske.dk.

Nye byggeprojekter og ombygninger
Helt præcist blev der givet tilladelse til at bygge 47 nye parcelhuse, 38 ansøgninger om erhvervs- og etagebyggeri blev imødekommet, ligesom der er tilladelser til 61 nye sommerhuse, 18 industri og landbrug samt fem nye stuehuse i landbrug op fem minkhaller. Hertil skal tilføjes, at 10 sommerhusejere fik lov til at bygge et anneks.

På andre områder blev givet tilladelse til 291 om- og tilbygninger, 104 nedrivninger, 214 garager, carporte og udhuse samt 176 tekniske anlæg som jordvarme, nedsivningsanlæg og gylletanke. Det skriver nordjyske.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109