23948sdkhjf

Skou Gruppen fremviser endnu et millionoverskud

2011 bød på mange spændende opgaver for hørsholmske Skou Gruppen, der har gennemgået en imponerende vækst siden dannelsen i 2002.
Igen i år kunne Skou Gruppen ved regnskabsårets afslutning se tilbage på en år med en solid fremgang. Omsætningen steg med 11 % i forhold til sidste år, hvilket giver et godt resultat efter skat på 3,8 mio. kr.

Det var en stolt direktør, Martin Skou Heidemann, der kunne fortælle om fremgangen fra en flot omsætning i 2010 på 134,1 mio. kr. til 148,8 mio. kr. i 2011. Martin Skou ser frem til et mindst lige så godt 2012, hvor ordrebogen med direktørens egne ord allerede nu ser "rigtig fornuftig" ud. Han vil derfor heller ikke afvise, at det i 2012 kan komme til nye opkøb og dermed endnu en udbygning af Skou Gruppen.

Fornuft og faglighed
I Skou Gruppen mener man selv, at de gode økonomiske resultater afspejler de flotte håndværksmæssige resultater, som virksomheden har præsteret i årets løb: Bispebjerg Kirkegårds kapel og krematorium er blevet omdannet til et inspirerende dansecenter, Herlev kommune har fået Nordeuropas største squashcenter, og i Hillerød er man i fuld sving med renoveringen af Sophienborg skole. Netop skoler og andre institutioner har i mange år været hjemmebane for Skou Gruppen, til trods for at det langtfra er helt almindelige byggepladser.

- Udover at tage vores håndværk alvorligt og have en stor faglig stolthed, så er vores styrke, at vi kan arbejde under forhold, der kræver mere end vores faglighed, udtaler Martin Skou og udbygger:

- Det kan f.eks. være kommunikation med forældre og personale omkring sikkerhed for eleverne på en skole under renovering, eller sågar daglig håndtering af psykiatriske patienter, når vi arbejder på et hospital. Selv om de her opgaver ikke står i vores jobbeskrivelse, så er det naturligvis vigtigt for det endelige resultat, at forløbet sker med hensyn til omgivelserne.

Måske flere opkøb i 2012
I 2011 blev endnu en traditionsrig tømrervirksomhed indlemmet i Skou Gruppen, der siden begyndelsen har været meget vækstorienteret.

- Opkøbet af Axel Rasmussen & Søn i Allerød har bestemt været medvirkende til, at 2011 blev endnu et succesrigt år for Skou Gruppen. Aktiviteterne fra Axel Rasmussen er nu fuldstændig indarbejdet, og det er på den baggrund ikke utænkeligt, at der kunne komme flere strategiske opkøb i år, spår Martin Skou, der samtidig ikke har vendt krisen det blinde øje.

Martin Skou nævner som eksempel, hvordan man internt blandt andet har forstærket murerafdelingen med ansættelsen af murermester Morten Bo Pedersen, som netop er blevet udnævnt til fagdommer i Byggeriets Ankenævn.

Således med fundamentet i orden er Skou Gruppen klar til at skabe nye resultater i 2012.

Kort om Skou Gruppen A/S
Grundlagt i 2002 af Martin Skou og siden vokset støt med opkøb af:
• Jens Venø A/S, Hørsholm (2005)
• PangDang A/S, Hørsholm (2006)
• Wohlers A/S, Brøndby (2007)
• GRM Trapper A/S, Ishøj (2007)
• Axel Rasmussen & Søn, Allerød (2011)
Skou Gruppens har i dag ca. 110 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109