23948sdkhjf

Erhvervsinteresse i samarbejde om energirenoveringer

Erhvervslivet samles om energirenoveringer i Køge, Solrød, Greve og Stevns. Stor interesse for at danne erhvervsklynger på området.
For at få energirenoveringer højere op på dagsorden hos erhvervsliv og borgere samarbejder Køge, Solrød, Greve og Stevns kommune med Det grønne hus i Køge og Energiklyngecenter Sjælland om en ny kampagne.

Første skridt er fyraftensmøder for erhvervslivet. Et af disse møder blev tidligere på ugen afholdt i Den Gule Hal i Køge.

Større markedsandel som energivejleder
De 75 fremmødte ved mødet kunne blandt andet høre Iben Østergaard fra Videnscenter for Energibesparelser i Bygninger fortælle om forretningspotentialet inden for energirenoveringer. Håndværkere kan få bedre del i dette markedet ved blandt andet at styrke sine kompetencer med en energivejlederuddannelse. Det skriver lokalavisen.dk.

Ved mødet fortalte også energivejleder og tømrer Thomas Guld om, hvordan han drager fordel af sin energivejlederuddannelse.

- Med energivejlederuddannelsen føler jeg mig bedre klædt på til at vejlede kunden energismart. F.eks. kan jeg fortælle kunden med det samme, hvor mange kWh, han sparer ved f.eks. at skifte et vindue eller isolere loftet med et ekstra lag. Det betyder, at jeg kan fortælle dem, hvor meget det månedlige rådighedsbeløb kan øges med energirenoveringen. På den måde bliver det mere konkret for kunden at forstå vigtigheden af energirenoveringer, sagde Thomas Guld ifølge lokalavisen.dk.

Læs mere om projektet og arrangementerne på www.energiklyngecenter.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125