23948sdkhjf

Nyuddannet el-installatør i direktørstolen

Samme dag som Kasper Hjetting Nielsen færdiggjorde sin uddannelse som el-installatør, startede han sit eget firma, KNI Electric Grøn Energi.
Med et afgangsspeciale om besparelser ved brugen af LED som lyskilde færdiggjorde Kasper Hjetting Nielsen den 1. februar en 2-årig uddannelse som el-installatør ved University College Nordjylland i Aalborg. Det skriver nordjyske.dk.

- LED og energioptimering er nogle af mine specialer, og det er derfor, jeg også har grøn energi i mit firmanavn, siger Kasper Hjetting Nielsen til nordjyske.dk om det firma, han stiftede samme dag som uddannelsen blev færdiggjort; KNI Electric Grøn Energi.

Flere års erfaring
Efter uddannelsen som elektriker i 2005 ved RL Connect i Søborg arbejdede den nu 31-årige Kasper Hjetting Nielsen fire år i firmaet.

Derefter var han tilknyttet et vikarbureau i Aalborg i to år. I perioden arbejdede han med installationer til både industrien og privatboliger. Nu har han så besluttet at trods krisen, som endnu ikke har sluppet sit tag i branchen, og blive selvstændig.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094