23948sdkhjf

Nye bygninger erstatter pavilloner

Byggeriet på de to nye 500 m² bygninger ved Pindstrupskolen skrider planmæssigt frem. Rejsegilde den 10. februar.
Den 10. februar fejres der rejsegilde på udvidelse af Pindstrupskolen i Ryomgård, Pindstrup by.

Udbygningen sker som led i sammenlægningen af Heldagsskolen (Pindstrup) og Egedalskolen (Ebeltoft), til én specialskole: Pindstrupskolen.

Skolen er midlertidigt placeret i de eksisterende skolebygninger i Pindstrup, suppleret med pavilloner. Det er disse pavilloner som nybyggeriet snart overflødiggør.

Del af stor investering på skoleområdet
De to nye bygninger har en størrelse på 250 m² hver og huser to elevgrupper hver. Hver gruppe består af syn til ni elever og fire medarbejdere. Bygningerne opføres i Energiklasse 2015. Pindstrupskolen afholder indvielse af de nye lokaler på et senere tidspunkt.

Byggeriet på Pindstrupskolen er en investering på 9 mio. kr. og det forventes at stå færdigt i starten af juli 2012. Totalrådgiver på opgaven er Arkitektfirmaet Gorm Nielsen.

De to nye bygninger er en lille del af et stort samlet løft på hele skoleområdet i Syddjurs Kommune til over 70 mio. kr. i årene 2010 - 2012.

I 2010 blev der afsat 33 mio. kr. til Ådalsskolen, Rønde Skole, Mørke Skole og Kolind Centralskole. For 2011 og 2012 er der afsat 41 mio. kr. til Hornslet Skole, Pindstrup Skole og Rosmus Skole. Den store modernisering sker med udgangspunkt i sektorplanen for skolernes fysiske rammer.

Resten af Pindstrupskolen energirenoveres
I forbindelse med byggeriet gennemføres også en energirenovering af de eksisterende hovedbygninger: Vestfløj, samt gymnastiksal, SFO og østfløj.

Energirenoveringen omfatter; Udskiftning af vinduer og yderdøre, renovering og efterisolering af tage samt hulmursisolering, samt indvendig efterisolering af ydervægge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096