23948sdkhjf

Grønt lys til skoleudbygning til 46 millioner

Der skal etableres en ny skole i forbindelse med sammenlægningen af Kajerødskolen og Parkvejskolen. Det har Rudersdal kommunalbestyrelse nu besluttet.
Kajerødskolen og Parkvejskolen lægges sammen til en ny skole, der etableres på på Parkvejskolens matrikel.

Beslutningen, som er truffet af kommunalbestyrelsen i Rudersdal Kommune, indebærer samtidig et byggeprogram for en ombygning og udvidelse af Parkvejskolen til 46 mio. kr.

Efter planen begynder byggeriet i sommeren 2012. Der vil være undervisning på begge skoler, indtil ombygningen og udvidelsen er afsluttet til august 2013, hvor Kajerødskolen lukkes.

Renoveringer og tilbygning
Den nye skole blive på over 8.900 m², og den skal rumme omkring 750 elever. Skolen vil fortsat - med undtagelse af en ny mindre tilbygning - være i et plan. Der skal skabes små og store arbejdsrum, og fællesrummene kan bruges til undervisning, der kan tilpasses elevernes forskellige behov, når indretningen bliver mere fleksibel.

Ifølge byggeplanen skal der foretages lettere ombygninger på eksisterende basisområder med god rumvariation (1.-5. Klassetrin), naturfagligt område for fase 2 samt administrationen. Derudover skal der foretages mere omfattende ombygninger inkl. indgreb i installationer på værksted/rekreativt fællesområde, skolens kantine, fællesareal og musik samt tandklinik og en konvertering af Lyngbakkens lokaler til skoleformål. Til gengæld er det ikke nødvendigt med ombygninger på skolens idrætssal de eksisterende, renoverede faglokaler. Endeligt skal nybygges 600-650 m² i indskolingsafsnittet.

Skolesammenlægningen har været i offentlig høring, og svarene med bilag er blevet forelagt kommunalbestyrelsen. I forbindelse med beslutningen godkendte politikerne en overordnet plan for processen omkring sammenlægningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109