23948sdkhjf

Vindere af børneby-licitationer fundet

Børnebyerne i Ørsted og Lyngby i Norddjurs Kommune får indrettet nye lokaler for 20,45 mio. kr. Håndværkerne til opgaverne fundet.
Kommunalbestyrelsen i Norddjurs Kommune sagde på seneste møde god for indretning af lokaler til skole- og dagtilbud i de to børnebyer Rougsøskolen og Toubroskolen

GPP Arkitekter er kommunens bygherrerådgiver på begge projekter, som har en anlægssum på 20,45 mio. kr.

Projektet blev sendt i udbud i fagentrepriser med laveste bud som tildelingskriterium efter et møde i børne- og ungdomsudvalget den 25. oktober 2011.

Navn på vinderne
Efter licitationens afslutning står det klart, at håndværksydelserne løber op i 14,79 mio. kr. De syv entrepriser blev vundet således:

Murerentreprisen gik til Murerfirmaet Torben Nielsen, Stenvad ApS. Byggefirmaet Erik Jensen, Randers vandt både tømrer- og gulventrepriserne med bud på henholdsvis 5,65 mio. kr. og 760.000 kr. VVS-entreprisen blev vundet af Kjeld Rytter, Grenaa for 1,049 mio. kr. Ventilationsentreprisen gik til Ventilationshuset ApS med et bud på 1,638 mio. kr. Elcon, Grenaa fik El-entreprisen på 2,44 mio. kr. og Malerfirmaet Carsten Sørensen, Viborg løb med malerentreprisen med et bud på 319.581 kr.

Med håndværkerydelser på 14,79 mio. kr. ventes byggeriet nu at kunne gennemføres indenfor en anlægsramme på 20,45 mio. kr.

Ifølge referatet fra kommunalbestyrelsen skulle byggeriet sættes i gang i starten af februar.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094