23948sdkhjf

Aarsleff graver dybt i Gribskov

Som led i et større anlægsprojekt udgraver Aarsleff blandt andet to 15 meter dybe byggegruber for et belgisk entreprenørfirma.
Det belgiske entreprenørfirma, Smet Tunneling, skal udføre en kombineret transportledning/ regnvandsbassin-ledning i Helsinge for Grib Vand & Spildevand A/S.

Ledningen, som har en indvendig diameter på 2,5 meter, udføres som underboring ved såkaldt ”mikrotunnelering” og strækker sig fra renseanlægget på Skovgårdsvej og frem til et eksisterende regnvandsbassin på Rådhusvej.

Aarsleff A/S skal i underentreprise for Smet Tunneling udføre en række jord og ledningsarbejder, som bl.a. omfatter udgravning af to stk. dybe gruber til ca. 15 meter under terræn hvorfra, og til, rørledningen/bassinet bliver etableret. En byggegrube skal etableres i regnvandsbassinet på Rådhusvej. Arbejdet i regnvandsbassinet på Rådhusvej forventes afsluttet ultimo 2012.

Endepunkter for større projekt
Aarsleffs arbejde er del af et større anlægsprojekt med etablering af en 1.100 meter lang dybtliggende spildevandsledning i en stor dimension, som går fra området ved VP-torvet til Helsinge Renseanlæg på Skovgårdsvej syd for Helsinge by. Formålet med anlægsarbejdet er at forbedre det eksisterende afløbssystem samt bymiljøet i Helsinge ved at fjerne det åbne bassin ved VP-torvet.

Den dybtliggende spildevandsledning udføres ved tunnelering - dvs. at ledningen udføres uden opgravning. Spildevandstunnelen skal både fungere som et stort underjordisk bassin samt som en transportledning, der leder alt regn- og spildevand fra området ved VP-torvet direkte til Helsinge renseanlæg.

Det er i ledningernes endepunkter - ved VP-torvet og ved renseanlægget – de større byggegrubber, der vil fungere som adgangspunkter til udførelse af tunneleringen, etableres.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096