23948sdkhjf

Krisen som løftestang til vækst

Placeringen i Løkken og arbejde med at opdyrke egne projekter har været med til at styrke arkitektfirmaet Jørgen Ussing i krisetiden.
- Vi mærkede til krisen allerede før den kom i 2008, fordi det hele begyndte at stoppe totalt op. Det ligger lidt i vores branche. Men i stedet for at give op valgte vi at tage det som en udfordring og selv dyrke opgaver op, siger bygningskonstruktør ved arkitektfirmaet Jørgen Ussing, Jesper Nordberg, til nordjyske.dk om firmaets håndtering af finanskrisen.

Arkitektfirmaet, som har til huse i Løkken, er aktiv over hele landet og med en bred vifte af byggeprojekter. På nuværende tidspunkt tæller de blandt andet det meget debatterede højhus på Garni-grunden i Hjørring og passivhusbyggeri i Lønstrup. De to projekter er eksempler på byggier, som firmaet selv har opdyrket.

Indsatsen på dette område er en medvirkende årsag til, at arkitektfirmaet sidste år kunne udvide medarbejderstaben fra fem til otte.

Forfriskende havluft
Et andet, anderledes aspekt ved arkitektfirmaet, som er vendt til en fordel, er placeringen i Løkken. At firmaet har base der og ikke i en større by vækker ifølge Jørgen Ussing undren hos mange andre arkitekter.

- Det er faktisk en fordel i forhold til de store arkitektfirmaer, som ikke kender forholdene, når de har projekter ved kysten. Herude er vi vandt til at bygge på klimaets præmisser. Vi er vokset op med det klima og med at være miljøbevidst i forhold til nature her, forklarer arkitekt Jørgen Ussing til nordjyske.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094