23948sdkhjf

Nyt hospice i Bredballe i udbud

En bygning på 1.800 m² i stueplan og ca. 600 m² kælder i Bredballe skal indrettes til hospice. Region Syddanmark har netop udbudt totalrådgivning på projektet.
Efter 18 år skal Sct. Maria Hospice i midten af Vejle flytte fra de gamle lokaler til nyere faciliteter i Bredballe. Den 12. december godkendte regionsrådet i Region Syddanmark bestyrelsen for hospicets anmodning om at skifte adresse.

Indkøbet og ombygningen af ejendommen kan lade sig gøre på baggrund af fondsmidler fra LEGO-koncernen, der har givet tilsagn om 20 mio. kr. under forudsætning af, at Hospice overtager bygningen for 12 mio. kr.

Sct. Maria Hospice Center har fået udarbejdet en foreløbig skitse for ombygningen med et prisoverslag på 31,5 mio. Finansiering af anlægsprojektet skal baseres på lån på 30 mio. samt via donationerne fra LEGO-fondene.

Region Syddanmark har nu udsendt totalrådgivning i forbindelse med indretning af det nye hospice i Bredballe.

Kombineret om- og nedbrydningsarbejde
De eksisterende bygninger på ca. 1.800 m² i stueplan og ca. 600 m² kælder ombygges til hospice med 12 sengestuer med tilhørende personalefaciliteter, kontorer, køkken m.m. De eksisterende bygninger har tidligere været anvendt til regionalt radiohus, og huset er forsynet med et betydeligt teknisk anlæg, der tænkes ”afviklet”.

Husets eksisterende hovedstruktur bevares, men der foretages omfattende nedbrydningsarbejder, fremføres nye tekniske installationer i huset, samt etableres nye gulve, vægge, facadepartier, lofter m.m. Der foretages endvidere enkelte tilbygninger i mindre omfang.

Anmodning om at deltage skal være Region Syddanmark i hænde senest den 12. marts.

Læs mere om udbuddet på www.regionsyddanmark.dk .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095