23948sdkhjf

Frosne rør giver vvs’ere overarbejde

Helt som ventet er den stærke frost lig med opgave på opgave for vvs'ere landet over. Ekstra folk kaldt på arbejde flere steder.
Vinteren har bidt sig fast, så selv rør i almindelige huse flere steder er frosset.

Som altid er det lig overarbejde for vvs’ere landet over. En rundspørge foretaget af TV2 Øst viser, at de første ti firmaer havde indkaldt ekstra mandskab på arbejde.

Blandt dem var Jørns´Smedie og VVS i Nykøbing Falster, hvor to mand - mod den almindelige en – var fuldt beskæftiget med at hjælpe husejere. Tidligt søndag kunne svend i firmaer, Jesper Rasmussen, berette om 20-25 opgaver allerede. Det skriver TV2 Øst.

Travlt er der også hos den nordfynske vvs-installatør Jess Mørk. Natten til søndag havde han sidste kunde klokken et, og der var flere besøg i vente i løbet af søndagen. Det skriver TV2.

Frostsprængninger medførte udrykninger
Hvor der mange steder blot var behov for optøning af de frosne rør, var de mindre heldige på virksomhederne Zenit Møbler i Nørlem og Dantrafo i Lemvig.

Lemvig Brandvæsen blev sendt på udrykning til de to virksomheder. Begge steder var der dog der tale om falsk alarm forårsaget af damp fra frostsprængte rør, som gik i brandalarmernes sensorer. Det skriver dagbladet-holstebro-struer.dk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094