23948sdkhjf

Stor vækst i ungt rådgivningshus

Rådgivnings- og projekteringsfirmaet Energihuset A/S har siden starten for et lille halvt år siden udvidet både arbejdsområder og medarbejderstab.
Der er ingen krisetegn i rådgivningsfirmaet Energihuset A/S i Sæby.

Efter etableringen i oktober 2011 har man opnået certificering til at kunne udføre Mycometer-test for skimmelsvampe og øget antallet af medarbejdere fra tre til fem.

Energihuset er også blevet autoriseret som vvs-installatørfirma, hvorfor installatør Martin Svennesen er ansat. Han arbejder med rådgivning samt indregulering af varmeanlæg og ventilation.

Nyansættelse på vej
- I det nye år er Energihuset A/S kommet rigtig godt fra start. Vores tegnestue har fået flere opgaver og har udvidet med arkitekt Thomas Flensted, som kommer fra Gjøl. Thomas har mange års erfaringer fra byggebranchen, både som rådgiver – projektleder og tilsynsførende, fortæller daglig leder & Energivejleder Johnny Vittrup til saebyavis.dk.

For at mindske byrden på civilingeniør Mads Peter Sørensens skuldre er det planen, at der ansættes en ny ingeniør.

Energihusets beskæftiger sig med et bredt spektrum af rådgivning indenfor byggebranchen, for såvel erhvervsvirksomheder, entreprenører, mindre håndværksfirmaer og privatpersoner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109