23948sdkhjf

Ombygningsopgave til Mangor & Nagel

Mangor & Nagel har i samarbejde med Kjær og Lassen A/S og Oluf Jørgensen A/S vundet konkurrencen om renovering og ombygningen af Herstedlund Skole i Albertslund.
Herstedlund Skole i Albertslund skal igennem en omfattende renovering, som har til formål at skabe bedre faglokaler til skolens elever og på at skabe faglige fællesskaber på tværs af fagene.

Sidste år blev der lavet en ny administration, som er tæt på eleverne, og de næste måneder vil der blive arbejdet på at give eleverne bedre lokaler og et bedre fagligt miljø.

- Der vil være en masse omrokering i forhold til faglokaler, mens renoveringen står på, men resultatet bliver rigtig godt, siger Laura Juvik, arkitekt ved Albertslund Kommune til skolens avis.

Konkurrencen om denne opgave med renovering og ombygningen af skolen er vundet af Mangor & Nagel i samarbejde med Kjær og Lassen A/S og Oluf Jørgensen A/S.

Fleksibilitet i højsædet
Processen omfatter etablering af nye faglokaler til sløjdtværksted, billedkunst, design og håndarbejdsværksted i eksisterende parterre etage. Eksisterende gangareal inddrages i faglokalerne og der skabes et flydende rumforløb med stor fleksibiblitet mellem værkstederne.

Arealerne ud for faglokalerne forsænkes og der etableres udendørsværksteder for de nye faglokaler. Området udføres som en ‘Amfi-gård’ hvor to ”betonslanger” terrasserer terrænet fra gulvniveau til nuværende terræn. Det oplyser Mangor & Nagel på firmaets hjemmeside.

Derudover ombygges og udviddes bl.a. eksisterende Mediatek (bibliotek), musik-samlingslokale og SFO. Kantine-foyer område udvides og der skabes en klarere hovedindgang med forplads for hele skolen.

Fakta
• Bygherre: Albertslund Kommune
• Byggesag: Renovering, ombygning og udvendigt terræn.
• Størrelse: ca. 1200 m²
• Arkitekt: Mangor & Nagel A/S
• Landskabsarkitekt: Mangor & Nagel A/S – PLAN+LANDSKAB
• Ingeniør: Oluf Jørgensen A/S
• Entreprenør: Kjær & Lassen A/S
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094