23948sdkhjf

Stort skoleprojekt i støbeskeen på Østerbro

På Strandboulevarden i København skal en ejendom på ca. 18.000 m² ombygges til en ny folkeskole. Projektet har et samlet budget på mere end 400 mio. kr.
Københavns Kommune arbejder netop nu på at etablere en ny skole med fritidsordning og idrætshal på Strandboulevarden 47.

Ejendommen består i dag af otte bygninger, hvoraf flere er sammenbygget, samt et grønt udeareal.

Gennemføres over to etaper
Projektet forventes gennemført i årene 2012-2017 og er opdelt i to etaper. 1. etapes budget er på ca. 315 mio. kr. og omfatter ombygning af den østlige del af ejendommen til skoleformål, opførelse af idrætshal samt tilhørende udearealer til ibrugtagning primo 2015.

2. etape forventes af have et budget på ca. 90 mio. kr. og omfatter ombygning af den vestlige del af ejendommen til fritidsordninger samt tilhørende udearealer til ibrugtagning sommer 2017.

Samlet set er der tale om ombygning af ca. 18.000 m² (inkl. kælder), nybyggeri af ca. 2.000 m² samt udearealer på ca. 10 000 m².

Søger en bygherrerådgiver
Københavns Kommune er nu så langt i processen, at man er gået i gang med at lede efter en bygherrerådgiver. Opgaven er sendt i EU-udbud, og fem ansøgere vil få mulighed for at byde på projektet gennem prækvalifikation.

Totalrådgivning og byggeledelse er ikke indeholdt i udbuddet, men udbydes særskilt. Projektet forventes udbudt på hovedprojekt i storentrepriser.

Fristen for at komme i betragtning er den 6. marts 2012. Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079