23948sdkhjf

Ribe Katedralskole bygger idrætscenter

En ny tilbygning skal omdanne gymnastiksalen på Ribe Katedralskole til et idrætscenter. Byggeriet er nyeste led i en række om- og tilbygninger på katedralskolen.
Siden Ribe Katedralskole i 2010 blev en selvejende institution, har gymnasiet været igennem en række markante byggerier, som løber op i 35 mio. kroner.

Senest har bygningen kaldet Asylet været gennem en ombygning og renovering. Og før det var Katedralskolens fælles samlingslokale, Rundgangen, igennem en større ombygning, der kostede ca. 19 mio. kroner.

Nu er turen så kommet til katedralskolens gymnastiksal.

Idrætscenter til fem millioner
Til den eksisternede gymnastiksal tilføjes en ny bygning, der skal være med til at omdanne gymnastiksalen til et idrætscenter med fitnesscenter samt en stor sal med spejle, som kan anvendes ved dans.

- Ombygningen af gymnastiksalen koster fem millioner kroner, regner vi med. Den står færdig, når det nye skoleår begynder, siger rektor på Ribe Katedralskole, Bent Karsdal, til ugeavisen.dk.

Og byggeriet stopper ikke der.

Endnu en renovering
Den gamle rektorbolig placeret ved selve katedralskolen skal igennem en totalrenovering. Indvendigt rives væggene ned og bygningen indrettes til et stort lokale til billedkunst. Udvendigt skal murværket fuges om.

Det omfattende arbejde koster ifølge Bent Karsdal fire millioner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078