23948sdkhjf

Ny overflade-belægning på dørgreb begrænser smittespredning

Vi har alle hørt det mange gange: Kontaktflader som dørhåndtag og stikkontakter er nogle af de mest almindelige og hyppige kilder til smittespredning hos mennesker, både på offentligt tilgængelige steder, arbejdspladser og i private hjem. Men nu har Jasa Antibakteriel™ udviklet og lanceret en serie af antibakterielle dørgreb, der reducerer smittespredning efter berøring.

En banebrydende belægning

Jasa Antibakteriel™ har udviklet en overfladebelægning til dørgreb, der simpelthen nedbryder de bakterier eller vira, som ellers sidder der i dagevis, efter en eller flere personer har benyttet dørhåndtaget med hænder, der ikke er sterile.   

Effekten ses ved, at en række positive ioner frigives, når uønskede mikroorganismer bliver påført og sætter sig på dørgrebets overfladebelægning. De positive ioner udsender en ladning, som er meget kraftig for disse organismer – men som naturligvis hverken kan ses, mærkes eller registreres af mennesker. Ladningen sætter altså nedbrydningen i gang, og både virus og bakterier opløses og elimineres i løbet af kort tid.

På den måde kan man altså med antibakterielle dørgreb være med til at begrænse smittespredningen markant. Det er bevist, at de antibakterielle dørgreb efter 24 timer har elimineret op til 99,9 % af alle bakterier og op til 78,9 % af alle kendte vira. Smitterisikoen er dermed betydeligt mindre. Jasa Antibakteriel™ er certificeret efter alle de gældende standarder på området for test af antimikrobiel aktivitet.

Langtidsholdbar og vedligeholdelsesfri

De antibakterielle dørgreb fra Jasa Antibakteriel™ er både en nem og hygiejnisk investering, men de er også ekstremt langtidsholdbare. Det betyder, at belægningen ikke slides af ved brug eller på anden måde holder op med at virke efter et stykke tid. Det er nemlig påvist, at overfladebelægningen har samme bakterie- og virusnedbrydende effekt i helt op til 20 år. Derudover er de antibakterielle dørgreb også helt og aldeles vedligeholdelsesfri. De indeholder hverken tungmetaller, sølv eller kobber.

Man kan altså ganske roligt sætte sin lid til disse dørgreb og hvile i visheden om, at man har sat stærkt ind over for en af de mest gængse kilder til daglig smittespredning.

Læs mere om hvordan dørgreb begrænser smittespredning.

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078