23948sdkhjf

Ny klimauddannelse for håndværksvirksomheder

Håndværksvirksomheder i Helsingør Kommune tilbydes i foråret 2012 gratis klimauddannelse.
Uddannelsen består af syv moduler og kommer omkring så forskellige emner som klima og forretningsudvikling, klima- og energirenovering, finansiering, markedsføring, energibesparelser og klimaeffekt, nænsom renovering og organisation og netværkssamarbejde.

- Helsingør Kommune er på flere punkter frontløber på klimaområdet. Bl.a. tilbyder vi beregneren Husets Web, som kan forsyne husejerne med en individuel handlingsplan for energirenovering, siger Karen Marie Pagh Nielsen, der er klimakonsulent i Helsingør Kommune, og tilføjer:

- Derfor ser vi også et behov for, at de virksomheder, der skal renovere boligerne, er klædt på til at løfte opgaven. Og her i Helsingør er det særligt oplagt at fokusere på renovering af bevaringsværdige bygninger.

Klima er god forretning
Og klima og forretning hænger rigtig godt sammen. Der er et stort potentiale for energibesparelser i boligerne, og der kan være mange penge at tjene for håndværksvirksomheder ved at tænke klima ind i renoveringsopgaver.

- Klimauddannelsen er en rigtig god mulighed for at udvikle forretningen og opnå større faglig viden. På den måde kan virksomhederne give borgerne en bedre - og på sigt også billigere løsning, siger Karen Marie Pagh Nielsen.

Uddannelsen er blevet til i et samarbejde mellem Helsingør Kommune og Erhvervsskolen Nordsjælland.

Læs mere om Helsingør Kommunes klimapolitik og -indsats på www.helsingorkommune.dk/klima.aspx .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125