23948sdkhjf

To aftaler på to uger: Adsbøll og Aarhus-udvikler bygger igen

Det er kun to uger siden, at ejendomsudvikleren 1927 Estate valgte Adsbøll som entreprenør til et projekt på 32.000 kvm i Vallensbæk Strand. Nu indgår de to virksomheder endnu et samarbejde. 

Denne gang drejer det sig om 144 lejligheder på den gamle GASA-grund i Tilst ved Aarhus, som i dag går under navnet Blomsterhaven. Her har 1927 Estate som bygherre allerede opført og udlejet over 300 boliger. 

– Vi ser frem til – i tæt samarbejde med Adsbøll - at opføre endnu en gennemtænkt ejendom i Blomsterhaven, hvor vi kan trække på vores erfaringer fra tidligere projekter i området, som vi har et rigtigt godt kendskab til, fortæller ejendomsudvikler hos 1927 Estate, Saracamilla Schriver. 

Projektet udgør 7.108 kvm fordelt på fire bygninger og påbegyndes allerede i januar 2021. De første beboere forventes at flytte ind 11 måneder senere i december 2021.

Delaflevering over 13 måender 

Partnere har arbejdet tæt sammen de sidste måneder, og rådgiverteamet lagt sidste hånd på projekteringen, fortæller projektudviklingsdirektør i Adsbøll, Henrik Koch:

– Vi har delaflevering over de kommende 13 måneder i takt med byggeriets færdiggørelse, siger han for fortsætter:

– Gasa C bliver et spændende byggeri, hvor der er lagt mange tanker og overvejelser ind i arkitektur og materialevalg - herunder DGNB-certificering.

Akademiingeniør Svend Poulsen, Kaark og Arplan er rådgivere på projektet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094