23948sdkhjf

International hegnkoncern køber op i Danmark

Danske Ser Hegn får ny ejer i form af den international sikrings- og hegnkoncern Heras. 

I forvejen har Heras og Ser Hegn samarbejdet i 28 år, hvor førstnævnte har leveret de fleste af det danske hegnfirmas produkter og materialer. Sammenlægningen af ​​de to virksomheder skal resultere i vækst og effektivitetsforbedringer på begge sider, lyder det i en pressemeddelelse om handlen. 

– Vi er meget imponeret over medarbejderne i SER Hegn, hvor salg-, installation- og serviceorganisationen har vist sin styrke gennem flere år, siger Gilles Rabot, adm. direktør for Heras koncernen, i pressemeddelelsen.  

Løfter hele Norden

Med købet føjer Heras Danmark til sine nordiske aktiviteter i Sverige og Norge, og forventer hermed et stort løft på feltet for perimetersikring i Norden. 

– Sammenlægningen af virksomhederne vil give os en klar markedsledende position i Norden og skabe et stærkt grundlag for yderligere vækst, siger Heras-direktøren. 

De danske aktiviteter i Ser Hegn omfatter firmaerne Ser Hegn A/S, Moosdorf A/S, Stentoft Hegn A/S og Ser Hegn Øst ApS. Integrationen af Heras Nordic vil blive ledet af den nuværende adm. direktør for Ser Hegn, Henrik Hallenberg Rasmussen. 

– Allerede i dag har vi en betydelig tilstedeværelse i Danmark med Ser Hegn og i Sverige og Norge med Heras. Med sammenlægningen af virksomhederne er målet at vokse yderligere på de nordiske markeder, siger Henrik Hallenberg Rasmussen.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095