23948sdkhjf

Nu skal stadion i Randers bygges færdigt

Randers Kommune og Randers FC er i fællesskab klar med en totalentreprisekonkurrence om færdiggørelsen af AutoC Park Randers, der får en kapacitet på ca. 10 000 tilskuerpladser.
Det kommunale fodboldstadion i Randers, der i dag hedder AutoC Park Randers, blev for år tilbage delvist renoveret.

Nu er kommunen og den lokale superligaklub klar til færdiggøre stadion, så det får karakter af en arena med plads til 10.000 tilskuere. Projektet udbydes i samarbejde med Niras, der er bygherrerådgiver.

Byggeriet omfatter opførelse af nye tribuner med plads til ca. 3 000 siddende tilskuere med tilhørende publikumsfaciliteter; herunder toiletter og salgsboder. Endvidere forventes byggeriet at omfatte opførelse af ca. 2 000 m² bygninger med faciliteter for administration, undervisning/konference, skybokse samt VIP-faciliteter. Hertil kommer kælder. Byggeriet ønskes opført med en arkitektur og et materialevalg, der respekterer det nuværende udtryk.

Erfaring fra lignende projekter en fordel
Projektet udbydes i totalentreprisekonkurrence på baggrund af et byggeprogram og med et maksimalt budget, der vil fremgå af udbudsmaterialet. Det er planen at give 4-6 teams adgang til konkurrencen gennem prækvalifikation, og fristen for at komme i betragtning er den 16. marts 2012.

De to bygherrer oplyser følgende om kriterierne for valg af totalentreprenør:

- Udvælgelsen vil ske på baggrund af en vurdering af totalentreprenørens dokumenterede økonomiske formåen, evne til at opføre og aflevere fejlfrit byggeri (nøgletal) samt referencer fra lignende byggerier. For rådgivernes vedkommende vægtes referencer vedrørende opførelse af tilsvarende byggeri højt.

Læs mere under Licitationer her på Building Supply.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109