23948sdkhjf

Torveprojekter på byggetomter

By- og markedstorvepladser er på tegnebrættet i Ranum. De skal etableres, hvor der nu er tomme pladser efter nedrevne ruinbygninger.
Ranum hovedgade skal forskønnes ved at omdanne de byggetomter, som nedrivning af flere faldefærdige bygninger har efterladt, til nye torvepladser.

Ranum Borger- og Erhvervsforening har udarbejdet tre projekter, og foreningen er tæt på at have indsamlet de fornødne 720.000 kroner, som første del af projektet - Markedstorv – menes at koste. Det skriver lokaltindblik.dk.

Skitserne for Markedstorvet indebærer belægning, beplantning samt borde/bænke og indeholder en petanqebane, balancebomme, udstrækningsredskaber og mulighed for at opstille net til forskellige boldspil.

Bytorv er næste skridt
Anden etape af borger- og erhvervsforeningens planer for udvikling af midtbyen er etablering af et bytorv.

Det skal placeres, hvor biblioteket tidligere lå. Før denne del af planen kan føres ud i livet skal en lukket døgnkiosk dog rives ned. Kommunen arbejdet i øjeblikket med lodsejeren om bygningen og ikke mindst grundens fremtid.

Endeligt er der planer for en forskønnelse af Brugsens parkeringsplads. Denne del ser ud til at blive realiseret, da et hus på det påtænkte område er ved at blive fjernet.

Forslagene til forskønnelse af Ranum bymidte er udarbejdet med bistand fra arkitekt Chr. Lomborg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11